Personal windows abstract

Este cineva atat de curat incat sa poata spune ca n-a stat niciodata la masa cu Bill Gates , sa fi avut pe masa vreun mar muscat Mac ori sa fi avut vreun pui de android in brate?… Nu cred.
Fie ca e vorba de ala micu’, Androidu’, pana la slavitul Suse , toti sunt la fel. Au doar biti in cap si pe nasul. George Boole in suflet. Sa nu se creada nimeni Unix.

Nu stiu cum este la voi la voi viata insa ferestrele mele sunt atractive si colorate. Pline de contrast si cu gust. Te imbie. Se deschid usor fara scartaituri. Insa adeseori dincolo de aceste ferestre spre exterior este multa rautate, lumea se cearta, sunt virusi fara numar si cel mai ades galagie.
Viata imi este plin de informatii, note si sfaturi despre ce ar trebui sa fac maine. Ori ce trebuia facut ieri. Si multa, multa melodie. despre care eu nu stiam ca ar putea exista.

M-am regasit si eu in viata intr-o umbra (iconita) firava. Semanam cu originalul. Aveam aceeasi culoare, forma si nume ca el. Eram vizibil insa fara substanta. Ca un indicator pe drum. In spatele meu era insa adevarata valoare.

Viata mea n-are valoare prin ea insasi, e doar o scurta perioada intre doua lumi.
Asa e. Sunt lucruri ce se schimba pe pamant. Fie ca emigrezi si iti schimbi limba, fie ca ori fundalul zilnic informatia pretioasa ramane in tine. Poate deveni irecupeabila insa daca lasi virusii din lume sa patrunda in voie in viata ta ori daca intri nesabuit pe retea. Ori te poti ingreuna cu multe informatii inutile. Ai sa mergi garbovit si greu ca un mosneag daca pui toate la inima ta. Capul tau plin de informatii aglomerate seamana cu memoria informatica (hardiscul) de care abuzam ingreunandu-i viata. Iar inima cu procesorul. O credem invincibila insa si ea poate suferi de lispa se sabuinta.
420751_333964943393135_1485270104_n (1)
Lumea seamana mult cu universul informatic al calculatoarelor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s