Sfaturi pe dos (de viata buna)

Sa nu asculti de nimeni de nici un sfat. Toti gresesc. Pana si Luther a spus „Solo Scriptura”

Nu te certa cu ceilalti, fugi , nu asculta niciodata idei in contradictoriu, iar daca ti se pare ca vreounul are o alta parere, lasa-l. Fara previo aviz e mai bine.

Sa fii original in pozele in care iesi. Sa fie cat mai aiurite. Nu e important ce cred ceilalti despre tine vazandu-le , e treaba lor.

Nu te obosi mult cu cititul. Daca ai chef de citit vreo carte, sa fie barem cu poze.
Daca vrei sa citesti Biblia, (Doamne, fereste!!!),ajunge cate un verset pe luna ori an. Cel mai bine ar fi sa citesti de la „Numeri”.

Atunci cand ai vreun mesaj de la Dumnezeu,spune-l oricum. Tinta este sa spui mesajul, nu indeptarea celui cazut. Mustrarea ar fi bine sa fie in public, fara drept de apel.

Fii echilibrat. Daca altii vorbesc toata ziua pe internet despre Dumnezeu, compenseaza. Tu nu vorbi deloc. Eventual, trateaza-i de sus pe aceilalti.

Bucura-te si veseleste-te. Fereste-te de mesaje rascolitoare, campanii umanitare care cer doar bani, ori de a fi atent la durerile celorlalti. Cel mai bine este sa postezi doar bancuri ce face pe ceilalti sa se prapadeasca de ras si sa le sui moralul. Daca unele sunt porcoase, mai bine, ai sa vezi ca si ceilalti prieteni ce se cred mai buni o sa le citeasca. O sa ai ce sa le reprosezi mai tarziu.

Vorbeste cu doua intelesuri. Vei economisi cuvinte, si vei spune si cuvinte intime. E un castig mare.

Da-ti cu parerea despre orice, nu e nici macar important daca n-ai prins firul discutiei. Nu lasa sa se creada ca n-ai fi perfect.

Nu exista prieteni perfecti. Prietenii trebuie sa o auda de la tine zi de zi. Daca vreun prieten ti-a inselat increderea anunta-i pe toti ca sa stie ce fel de om este.

Nu vorbi mai mult atunci cand ti se cere. Nu da multe explicatii atunci cand ti sa cer. Margineste-te doar la concluzii. Sunt cele mai importante.

Am mai spus insa e foarte important sa nu vorbesti deloc despre Dumnezeu,ori sa-ti afisezi credinta ta. E mai bine sa previi, te pot sterge ceilalti de pe lista lor de prieteni. O sa fuga toti.

Nu le spune oamenilor ca ii iubesti si ii apreciezi ,pot intelege alte lucruri. Ori o sa creada ca vrei sa le obtii vreun favor.

Experientele din viata personala ale celorlalti n-o sa te ajute. Fugi de sfaturile lor si dispretuieste-le.

Sa nu pui pret pe bani. Nu agonisi nimic, astfel n-o sa iti lipesti inima de lucrurle trecatoare. Cel mai bine ar fi sa vinzi tot, si sa o tot tii in petreceri si calatorii scumpe. Daca va trebui sa stai la vreun hotel, alege-l pe cel mai de vaza si mai scump. Monaco ori Las Vegas e bun. Fiilor tai nu le lasa nimic; trebuie sa o ia de jos fara nici un ajutor. Sigur se for face mai puternici asa.

Sa nu cumva sa stii vreo meserie. In general ,aceia ce stiu bine o meserie se limiteaza in viata. Cel mai bine este sa astepti nefacand nimic. N-o sa ai de ce sa te plictisesti.

Daca mai mergi la scoala trebuie sa ai absente cat mai multe. E semn ca ai sa ajungi un om important in viata. In plus, nu te chinui cu invatatul, n-o sa retii nimic. Mai bine ar fi sa copii la toate materiile. Memoria vizuala functioneaza mai bine atunci cand copii.

Fugi de carti cat poti. Din filme intelegi mult mai bine si mai repede.

Doar avand vicii vei afla cat de greu este sa scapi de ele. Asa o sa poti sa iti incurajezi cu adevarat prietenii.

Frumusetea trebuie sa fie in inima. Limbajul e mai bine sa fie vulgar. Asa n-o sa isi bata joc nimeni de tine. Se vor teme de gura ta mare.

Sa nu faci miscare. Daca vrei sa faci numaidecat fa-o pe ritmul unei muzici dezmatate.

Sa faci muschi! Dar mai important este sa o arati tuturor.

Nu condamna promiscuitatea, incurajeaz-o! Poate iesi de oriunde o iubire adevarata.

Daca esti femeie, pozele voluptoase sunt cele mai bune pe cartea de vizita. Cu rosu aprins. Au lipici la publicul larg.

Daca esti barbat, comporta-te cu femeile ca si cum ar fi niste obiecte. In final, asta sunt; toate au un pret de cumparare.

Nu fi respectuos cu persoanele mai in varsta. Doar si ei au fost tineri ca tine, nu? Sa le intre bine in cap asta.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Sfaturi pe dos (de viata buna)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s