Concurs de tacere

Apel catre comunitatea penticostala romaneasca.

Chestiunea cu Muzeul Taranului Roman in legatura cu gazduirea filmelor de propaganda homosexuala, problema ce a surexcitat la extrem retelele de socializare si care in final ,urmare a presiunilor din partea acestora , si-a anuntat anularea acestor manifestari.
Am rasuflat usurati ,unii imbatati de victorie, altii ca mine ramanand ingandurati la anumite chestiuni
Numele meu (vali sulea),daca l-as face public ,nu inseamna nimic. Sunt un necunoscut pentru majoritatea penticostalilor, insa Dumnezeu mi-a pus in inima un foc mistuitor si o dorinta de a spune aceste lucruri.
Putem asemana cu usurinta aceste manifestari cu Sodoma si Gomora; nu e mare diferenta in modul de a gandi ,insa marea diferenta este in canitatea de oameni sortita pieirii. Daca Lot a fost asaltat in casa lui de catre locuitorii din Sodoma, acelasi lucru se intampla si azi insa majoritatea oamenilor e confuza. Lot a iesit doar la porunca expres a ingerilor, altfel n-ar fi iesit pentru ca ii iubea campiile manose.
Insa ceea ce se intampla cu noi (ma includ si pe mine) e mai rau. Fara nici un indemn pe nume, ne-am departat de societatea romaneasca cu bunele si relele ei, adeseori propunand un „stat in stat”, pe principiul :”Bine ca sutnem noi la adapost…”. Aceasta iesire din lume din lume fiind de multe ori o rupere de legaturi ori sociale are bunele si relele ei. Hristos ne-a zis:”Va trimit in lume..”, apoi sfintii apostoli ne-au zis „Iesiti dintre ei…”

De cine, de ce indemn sa ascultam?

Raspunsul il da doar Dragostea pentru Mantuitorul nostru iubit.
Pentru mine personal, indemnul este de a nu parasi poporul roman, de a continua sa ascultam de esenta Dragostei, jertfa.
Un prieten de-al meu din comunitatea Facebook , de confesiune ortodoxa, a ramas stupefiat di dezamagit de lipsa de reactie a BOR in aceasta privinta.

Filip Trandafir
Ceea ce surprinde cu precădere – la noi, cel puţin – este tăcerea Bisericii într-un context atît de grav şi de delicat. Instituţia tradiţională chemată să vegheze cu responsabilitate duhovnicească asupra stării morale a “turmei” nu găseşte nimic de spus cu titlu de autoritate. De ce tace Biserica, instituţional vorbind? Din prudenţă? Din teamă? Din laşitate? Din neputinţă? Din nesimţire? Are ea altă poziţionare (secretă?) faţă de homosexualitate decît cea a majorităţii credincioşilor ei îngrijoraţi? Sau, cum s-a ajuns să se speculeze pe la colţuri, reprezentanţi de seamă ai ei se simt… “cu musca pe căciulă”? Cert este că, tăcînd, ea nu face un deserviciu grav doar comunităţii de credinţă, ci îşi face un deserviciu grav ei înseşi ca instituţie, lăsînd chiar impresia unei complicităţi impure cu ideologiile dizolvante ale veacului.
„Luna LGBT” şi „curiozităţile” majorităţii – Rost Online
http://www.rostonline.ro
Cu greu şi-ar fi putut închipui cineva, în urmă şi cu numai 20 de ani, că o astfel de problemă, deşi începuse să se pună deja în Occident, ar putea deveni

Nu pot decat sa mai adaug ca la fel s-a intamplat si cu noi si botezandu-le :”concurs de tacere”
Quo vadis- unde mergem fratilor ?!?

Cati dintre dv ar mai fi gata sa isi dea viata ca martir in inchisorile comuniste? Presupun ca s-ar mai gasi cineva…
Insa am fi gata sa intram si in inchisorile sufletesti ale unora lasandu-ne libertatea noastra relativa si intorcandu-ne fata catre Romania?

Iubesc Romania. Nu pentru ca merita, o iubesc pentru ca e imposibil ca Dragostea lui Isus sa fie mai prejos decat dragostea mea. Domnul Isus ar vedea si El dragostea ta pentru Romania si si-ar intoarce Fata catre noi intr-o regenerare spirituala

Caut un om ca sa vie pe munte cu mine
Crucea e grea , tablele-s multe
Caut un om ca sa vina pe munte
Vrea cineva sa m-asculte?

Și Domnul a zis lui Moise: „Du-te la popor, sfințește-i azi și mîne, și pune-i să-și spele hainele.
Să fie gata pentru a treia zi; căci a treia zi Domnul Se va pogorî, în fața întregului popor, pe muntele Sinai.

Acolo ti se va spune ce trebuie sa faci.

Publicado desde WordPress para BlackBerry

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Concurs de tacere&8221;

  1. Daniela zice:

    Bine zis Vali. Sper sa aiba efect asupra celor care citesc ce scrii…Cat despre concursul tacerii…ca un fel de gluma…eu nu l-as castiga niciodata.;-)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s