cautator de scuze

images (2)

Da. Asta este Isus in vietile noastre, un cautator de scuze. Insa nu pentru El, scuzele, ci pentru noi…
Fiindca „Dragostea acopere totul”. Mi-l imaginez pe Domnul Isus acolo in cer la El acasa stand pe Tronul de indurare si judecata cum tot felul de ingeri vin si pleaca cu tot felul de stiri despre mine si despre tine, bune si rele. La acele bune ,Fata I se inseninesca , Se foieste pe Tron nerabdator si foarte bucuros de ele ; poate ca ii pune pe ingeri sa mai repete odata ce au zis , sa o zica mai tare , mai in vazul lumii : „Cuuum ? Spune mai tare, sa se auda si in adancuri ,Ce a facuut ? S-a cait si s-a umilit ? „. Privirea Lui se inalta de parca ar vrea sa auda toti sfintii. La asemenea cuvinte , toti ingerii care stau in rai pe langa tron , se uita catre Dumnul si spun :
„Vrednic esti Tu Doamne , sa primesti toata slava ,cinstea , si puterea…”
Iar cand faci un lucru rau , ai barfit ori ai spus un lucru nedemn , ingerii ce o aduc o spun mai in soapta , mai mai cu o tristete in glas :”asa a facut , asa si-asa…”. Isus atunci e ca un avocat celebru ce stie ca fiecare cuvand ,fiecare gest al Lui conteaza , nu repeta si El ce au zis ingerii ,ci doar asculta cu capul in pamant si cauta o scuza.

Nu te insela ,daca vreodata ai sa auzi ca vreun om vine la tine si zice : „Mi-a spus mie un om de bine ca unul si altul ma barfeste si ma uraste ; o stiu bine mi-a spus chiar Dumnezeu…” , sa stii ca minte , pentru ca Isus se intristeaza asa tare de acea fapta si da ordin la sfinti : „Vezi , sa nu stie nimeni ! ”

Vezi , sa nu stie mineni daca auzi ceva rau despre un frate sau altul , si sa nu cumva crezi ca ti-o spune vreun sfant ,sfintii nu se ocupa nicidecum cu astea…
Fii si tu un „cautator de scuze”. Si sa n-o stie nimeni !

Publicado desde WordPress para BlackBerry

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s