Si ea stia ca acest lucru insemna moartea.

images

Căci dacă trăim, pentru Domnul trăim; și dacă murim, pentru Domnul murim. Deci, fie că trăim, fie că murim, noi sîntem ai Domnului.
Romani 14:8

Din multitudinea de cuvinte rostite de noi intr-o zi ,cu greu gasim cuvinte alese de care sa ne amintim cu bucurie peste timp ,cuvinte care sa ne ramana ,uneori inconstient ca un crez neclintit asemenea cuvintelor lui Petru: „Tu esti Hristosul….”
Altfel ,in restul celorlalte zile obisnuim sa ne plangem pentru lucruri de nimic, ori sa spunem cuvinte fara de rost insa contabilizate de Dumnezeu.

Istoria asta incepe cu un cuvant , cu o fraza dintr-o predica a lui Richard Wurmbrand

Martorii la cele intamplate spun ca in lagarul nazist s-au intamplat lucruri de neimaginat pentru noi in aceste zile de relativa libertate.
Richard Wurmbrand,un pastor crestin de origine evreu,condamnat la 14 ani de inchisoare pentru credinta de catre regimul comunist din timpul lui Gheorghiu Dej, povestea intr-o predica despre o intamplare petrecuta in lagar la Auschwits cand o femeie de origine evreica ,somata sa iasa la raportul de dimineata cu un pas inainte, a inceput sa planga spunand:Va rog sa ma iertati ,vreau sa traiesc,am copilasi de crescut,aveti mila!!!

Ea stia ca acel lucru inseamna moartea.

Atunci o alta femeie ,Maria Skobtsova,a iesit in locul ei spunand ca ea e de fapt persoana pe care o striga. Era crestina.

Cand a vazut aceasta femeie o asemenea mare jertfa,s-a pocait si ea si a inceput sa se roage spunand : -Doamne ,fa-ma ca Maria Skobtsova!!!

Celelalte femei au certat-o spunand :ce fel de rugaciune e asta?!?trebuie sa te rogi :fa-ma ca Iisus la fel de curata!!!

Atunci ea a raspuns:-Pai nu e nici o diferenta intre ei,nici Iisus nu ar fi putut face mai mult pentru mine ….

Mi-a ramas in suflet acest cuvant: „Ea stia ca acel lucru inseamna moartea.”
Dramele nostre nu pot nicidecum sa fie alaturate acestor drame insa cu toate astea avem dificultati in viata noastra cand suntem pusi in fata unor decizii ale celorlalti ce pot insemna un esec pentru noi. Cu toate astea suntem obligati sa le ascultam. Ti se intampla si tie sa nu fii de acord cu sotia sau sotul in unele lucruri si cu toate aste sa faci acel lucru cu toate ca stii ca va fi un esec. O stii, dearece o vezi peste timp ca acel lucru iti va aduce moartea unui lucru din viata ta. Insa trebuie sa il faci.

Maria Skobtsova (1891–1945)
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Maria_Skobtsova

Publicado desde WordPress para BlackBerry

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s