Cat costa un lucru „gratis”?

Nu de putine ori am vazut in camarile noastre alimente cu inscriptia „UE”,alimente dintre cele distribuite gratuit destinate familiilor nevoiase ,alterate sau nebagate in seama.

Unde gresim? Sa fie cu adevarat greu de facut o selectie pe baza de merit a persoanelor ori asta e doar acel 1% permis aproape in oricare dintre situatii.
Ori sa fie faptul ca nu mai valoram lucrurile „gratis”?

Facebook e plin de oameni singuri ce vorbesc ,intreaba si ades isi si raspund singuri la intrebari;un like din cand in cand unuia dintre acei 1000 sau 10000 care ii ai pe lista face inima lui sa creasca,se vede important in ochii tai ori ca a spus o gluma buna.In plus,nu costa nimic,”e gratis”,te costa doar un clic Deasemenea ,”gratis” mai sunt si zecile de mii de carti ce le poti descarca gratis pentru a fi citite,insa adesea aceste site-uri sunt cel mai putin vizitate.
Ca sa mergem mai departe ,pana si credinta noastra crestina a devenit un lucru gratis.Daca pe Brancoveanu l-a costat viata lui si a fiilor sai pentru mine e tot mai de neinteles de ce in timpul lui Ceausescu erau mai multi oameni ce isi exprimau credinta in Dumnezeu decat acum cand sunt canale la tv pentru hranirea omului dinauntru si totusi au un ratting subunitar.

Ce s-ar intampla daca ar disparea dintr-odata cuvantul „gratis”?

Anunțuri

Un gând despre &8222;Cat costa un lucru „gratis”?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s